Gegrilde Yellowfintonijn en rauwe tonijn met sesamzaad, wakamesalade,
met komkommer, paprika, rijstnoedels en wasabimayonaise - € 14,00

Gebakken gamba's en in tempurabeslag gefrituurde gamba's,
couscous verrijkt met sinaasappel, vinaigrette met dragon en zestes - € 13,50

Vers gesneden tartaar van ossenhaas met salsa classico,
gerookte mayonaise en kaviaar van Aceto Balsamico - € 15,50

 

Pureesoep van knolselderij met rode biet, appel en noten - € 8,00

Bisque van kreeft geserveerd met rouille - € 10,50

Bouillon van ossenstaart met zijn eigen vleesgarnituur,
chinois van prei en wortel - € 8,50

Gebakken Coquilles St.-Jacques met geroosterde venkel,
crème van topinamboer met amandelpoeder en beurre noisette - € 16,50

* Huisgemaakte pasta gevuld met pecorino en tomaat,
geserveerd met een pesto van spinazie - € 13,50

Gebakken kalfshartzwezerik met risotto en Reypenaer VSOP,
Marsalasaus met knoflookolijfolie - € 17,50

* vegetarisch gerecht

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.


Gebakken kabeljauwfilet met Roseval-aardappel à la Puttanesca,
(tomaat, kappertjes, zwarte olijven) en venkelsalade - € 23,50

Risotto bereid met Riesling Sekt en kreeftenbisque,
gebakken rivierkreeftjes en afgemaakt met vers geraspte citroen - € 20,50

Gegrilde zeebaarsfilet, zoetzure ratatouille van paprika, courgette,
rode uien, tomaat en Fregola-pasta met dressing van gremolata - € 22,50

* Risotto van Arborio-rijst met diverse paddenstoelen,
vers geschaafde Parmezaan en groentenchips- € 20,50

* Soufflé van Wijnendale met gebakken snijbonen, doperwten en sperziebonen,
geglaceerde bospeen en saus van Nijmeegse mosterd - € 22,50

* vegetarisch gerecht

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.

Paddenstoelen | Spitskool | Linzen | Sherry

of

San Danielle Ham | Truffelhoning | Cevenne-ui | Salade | Granaatappel | Broodchips

**********

Zeebaars | Zoetzure Ratatouille | Fregola | Gremolata

of

Kalfsribeye | Zoete Aardappel | Shiitake | Marsalasaus

**********

Mango op 3 manieren - bavarois - compote - sorbetijs | Hang-op

of

PX-Sherry | Hazelnoot | Karamel | Crumble

€ 37,00


Voorgerecht, warm tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht of kaas *
* supplement kaas € 3,50

€ 44,00


Voorgerecht, twee tussengerechten, hoofdgerecht, nagerecht of kaas *
* supplement kaas € 3,50

€ 50,00

Te bestellen tot 21.30 uur.

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.


Selectie uit geaffineerde kazen van Bourgondisch Lifestyle - € 12,50

2015 Vouvray "Cuvée Clos de Vaux" / Loire, France (Vigneau-Chevreau) - € 6,50

Reypenaer V.S.O.P met compote van dadels - € 10,50

"Iberia" Cream Sherry (12 Años) / Reservas Especiales de Sanchez Romate - € 6,50

Blue Stilton met rogge-krentenbrood - € 9,50

 2010 Taylor's Late Bottled Vintage Port - € 7,50
Bottled in 2015 by Quinta and Vintage Bottlers
 
Bavarois van PX-Sherry met hazelnotenroomijs,
karamelmousse en crumble van hazelnoot - € 9,00

* NV Sherry "Pedro Ximénez"
Jerez / España (Barbadillo)- € 6,50

Mango op 3 manieren - bavarois - compote - sorbet,
hangop van biologische yoghurt - € 9,00

 2013 Ortega Beerenauslese "Niersteiner Gutes Domtal"
Rheinhessen, Deutschland (Werner Dorwagen) - € 6,50

Koffieparfait met panna cotta van koffie,
bittere chocolademousse en karamelsaus - € 9,00

* NV Ricahembra (Zalema y Pedro Ximenez)
  Condado de Huelva, España (Bodegas Iglesias) - € 7,50

 Ananas op 3 manieren - bavarois - compote - gekaramelliseerd,
roomijs van mascarpone - € 9,00

2015 Muscat de Frontignan "Soleil d'Hiver"
Languedoc, France (Château de Stony - Frédéric Nodet) - € 6,50

Warm chocoladetaartje met vulling van pure chocolade,
sinaasappelijs en compote van sinaasappel (15 minuten bereidingstijd) - € 9,00

* NV "PAR" Vino Naranja / Condado de Huelva, España (Bodegas Iglesias) - € 7,50  


* NV = Non Vintage / geen jaartal

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.