Lunchkaart

Kleine warme Lunchgerechten

Gebakken Coquilles St.-Jacques met geroosterde venkel,
crème van topinamboer met amandelpoeder en beurre noisette - € 16,50

* Huisgemaakte pasta gevuld met pecorino en tomaat,
geserveerd met een pesto van spinazie - € 13,50

Gebakken kalfshartzwezerik met risotto en Reypenaer VSOP,
Marsalasaus met knoflookolijfolie - € 17,50

Alle gerechten worden geserveerd met brood van Het Vlaamsch Broodhuys,
gezouten roomboter, arbequina olijfolie en Fleur de Sel

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.

 

Hoofdgerechten 20,50 / 26,50

Voor hoofdgerechten en andere, meer uitgebreide menu's,
verwijzen we u graag naar onze dinerkaart.

 

Paddenstoelen | Spitskool | Linzen | Sherry

of

San Danielle Ham | Truffelhoning | Cevenne-ui | Salade | Granaatappel | Broodchips

**********
Zeebaars | Zoetzure Ratatouille | Fregola | Gremolata

of

Kalfsribeye | Zoete Aardappel | Shiitake | Marsalasausr

**********

Mango op 3 manieren - bavarois - compote - sorbetijs | Hang-op

of

PX-Sherry | Hazelnoot | Karamel | Crumble

€ 37,00

Begeleidend wijnarrangement (per glas) - € 6,50 

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.