Lunchkaart

Kleine warme Lunchgerechten

Gebakken Coquilles St.-Jacques met mousseline van bloemkool,
gebruneerde hazelnoot en beurre noisette - € 16,50

* Gesauteerde groene asperges op mousseline van bloemkool,
aardappelkrokant, gepocheerd hoeve-ei en vers geschaafde Parmezaan - € 14,00

Gebakken kalfshartzwezerik met risotto en Reypenaer VSOP,
Marsalasaus met knoflookolijfolie - € 17,50

Alle gerechten worden geserveerd met brood van Het Vlaamsch Broodhuys,
gezouten roomboter, arbequina olijfolie en Fleur de Sel

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.

 

Hoofdgerechten 20,50 / 26,50

Voor hoofdgerechten en andere, meer uitgebreide menu's,
verwijzen we u graag naar onze dinerkaart.

 

Gemarineerde Asperges | Salade | Kalfspastrami

of

San Danielle Ham | Truffelhoning | Cevenne-ui | Salade | Granaatappel | Broodchips

**********
Zeebaars | Zoetzure Ratatouille | Fregola | Gremolata

of

Asperges op 2 manieren | Kalfsribeye | Shiitake

**********

Mango op 3 manieren - bavarois - compote - sorbetijs | Hang-op

of

PX-Sherry | Hazelnoot | Karamel | Crumble

€ 37,00

Begeleidend wijnarrangement (per glas) - € 6,50 

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Geef allergieën graag tijdig door aan onze medewerkers.