Het Savarijn valt tevens op door een groot en voortreffelijk aanbod aan wijnen. Deze worden door SVH Wijnmeester Nic van Lokven samen met zijn vrouw Ineke geselecteerd en met veel genoegen bij de gerechten geschonken.

De wijnkaart van Het Savarijn heeft de GaultMillau Award "Wijnkaart van het Jaar" 2012 ontvangen. In de Nederlandse edities van de GaultMillau-Gids 2007 t/m 2016 wordt onze wijnkaart jaarlijks bij de beste kaarten van Nederland gerekend.

Ook "Grootspraak", de restaurantgids voor wijnliefhebbers, beoordeelt de wijnkaart in haar jaargidsen vanaf 2007 t/m 2016 met de hoogste score van 5 druiventrosjes. In 2006 riep GaultMillau Benelux de wijnkaart van Het Savarijn uit tot "Wijnkaart van het Jaar". In de Michelingids wordt vanaf het jaar 2005 jaarlijks de rode druiventros toegevoegd voor onze "interessante wijnkaart".

Vanaf 2004 tot 2013 heeft Het Savarijn ieder jaar een Award of Excellence ontvangen van het Amerikaanse blad Wine Spectator "for having one of the most outstanding wine lists in the world."

Uiteraard beschikt Het Savarijn ook over een uitgebreid assortiment aan digestieven.